Download

Sängynpäätypaneelit


Kaikki ulottuvillaFlorence valmistaa mittatilaustyönä sängynpäätypaneeleita, joissa yhdistyvät uusin muotoilu ja tulevaisuuden teknologia. Sängynpäätypaneelit on kehitetty yhteistyössä suunnittelijoiden, arkkitehtien ja käyttäjäryhmien kanssa, ja niihin voidaan asentaa sähköt, data, potilaskutsu, kaasu, alipaine ja viihdekeskus. Florence sängynpäätypaneelit perustuvat parantavan arkkitehtuurin periaatteisiin, jolloin tekniset laitteet eivät ole potilaalle näkyvissä.

Download

Florence Capri -sängynpäätypaneelit ovat perinteisiä sängynpäätypaneeleja, jotka perustuvat monen vuoden kokemukseen. Florence-sängynpäätypaneelin kehitys perustuu yli 25 vuoden kokemukseen alalta. Olemme tässä versiossa koonneet yhteen kaikki parhaat puolet ja integroineet toimintoja aiemmista malleista, kuten.

Florence-järjestelmässä ainutlaatuista on muun muassa se, että siinä voidaan käyttää erilaisia asennusjärjestelmiä sähkö-, data- ja kaasuasennuksiin, potilasviihteeseen sekä ylös- ja alaspäin suuntautuvaan valoon eli kanavaa ei ole lukittu yhteen järjestelmään. Tämä mahdollistaa suuren toiminnallisuuden paneelia valmistettaessa.

Florence -järjestelmä on valmistettu alumiinista, joka antaa vahvan ja kestävän järjestelmän, jossa laitteet voivat olla käytössä 24/7 ympäri vuoden. Kanavat on testattu sängynpäätypaneeleja koskevien puhdistusvaatimusten mukaan sekä muotoiltu siten, että yleinen hygienia on otettu huomioon.

Ainutlaatuiset edut:

 • Voidaan asentaa seinälle joko vaaka- tai pystysuoraan.
 • Voidaan rakentaa 1, 2, 3 tai 4 osan ratkaisuna.
 • Voidaan integroida seinäkiskoilla sängynpäätypaneelin ylä-, ala- tai keskiosaan, ja tämä voidaan toteuttaa sekä Duo-flex- että DIN-standardin mukaan.
 • Voidaan valmistaa erilaisilla asennusjärjestelmillä, kuten: EU-laitteet,  45 mm asennustekniikka jne.
 • Voidaan valmistaa erilaisilla kaasujärjestelmillä, kuten: SS-liittimet, DIN-liittimet, BS-liittimet jne. voidaan valmistaa sekä integroidulla ylös- että alaspäin suuntautuvalla valolla.
 • Voidaan valmistaa eri väreissä, mutta toimitetaan vakiona luonnonvärisenä anodisoituna ja valkoisena RAL9003-sävyssä.
 • Täyttää voimassa olevat puhdistus- ja hygieniavaatimukset.

Download

Florence -ovipaneeli on suunniteltu upotettavaksi versioksi, ja sitä käytetään erilaisiin teknisiin järjestelmiin, kuten: CTS-laitteet, asennuslaitteet, potilaskutsujärjestelmät, yövalaistus jne.

Paneeli on valmistettu siten, että teknistä asennusta on helppo muuttaa tai laajentaa sairaalassa käytön mukaan. Kanavaan on helppo asentaa uusia järjestelmiä, kun tarpeet muuttuvat ja teknologia kehittyy ajan myötä.

Florence-ovipaneeli on muotoiltu samalle joustavalle alustalle kuin Florence-sängynpäätypaneeli, joten kanavaa on helppo käyttää myös muihin tarkoituksiin, kuten kaasupaneelina, upotettuna asennuskanavana toimistossa jne.


Ainutlaatuiset edut:


 • Voidaan asentaa joko vaaka- tai pystysuoraan seinäsyvennyksiin.
 • Voidaan valmistaa erilaisilla asennusjärjestelmillä, kuten: EU-laitteet, 45 mm asennustekniikka jne.
 • Voidaan valmistaa erilaisilla kaasujärjestelmillä, kuten: SS-liittimet, DIN-liittimet, BS-liittimet jne.
 • Voidaan valmistaa eri väreissä, mutta toimitetaan vakiona luonnonvärisenä anodisoituna ja valkoisena RAL9010-sävyssä.
 • Täyttää voimassa olevat puhdistus- ja hygieniavaatimukset.

Kari Kalliola


Tuoteryhmäpäällikkö

Tlf: +358 207 638 265


kari.kalliala@hedtec.fi